2002 óta először Főcsoport elődöntő

2002 óta először Főcsoport elődöntő

Bizony az a bizonyos Super Bowl volt az utolsó a Bucs történelmében, amikor playoffban nyert a Martalóc brigád. Mostanáig!Gyors értékelés. Passzjáték: Köszönjük Tom Brady! Tényleg! Higgadt, magabiztos játékkal sikerült elérni ezt a sikert, amihez a veterán irányító nagyon kellett. Pedig most aztán nem mondhatjuk, hogy jól megvédték volna őt. A passz elleni védekezésben megint akadtak gondok.

Az, hogy a Washington csereirányítója, bizonyos Taylor Heinecke 306 yarddal szór meg minket, nagyon elgondolkodtató. Mert innen már csak jobb irányítók fognak jönni! Futójáték: A két elkapóra behívott futójáték nagyon megdobja a statisztikákat, de ezúttal Leonard Fournette is 4,9 yardot átlagolt kísérletenként. Továbbá az egyik TD is általa született.

A Washington futójátékát lényegében csak irányítójuk megmozdulásai jelentették. Azzal viszont néha zavarba hozható volt a Bucs D. Turnoverek: 1-1 mindkét oldalon. Sean Murphy-Bunting interception-ét, Antonio Brown által TD-re váltja a Bucs.

Ugyanígy megbünteti a Washington Ke’Shawn Vaughn elejtett labdáját a harmadik negyedben.Büntetések: Nem volt sok, 3 és 2 darab. Ezek elfogadható számok.Vörös zóna: Na itt volt néminemű hiányérzete az embernek, mert ebben lényegesen hatékonyabb volt a Washington. 4 kísérletből 3 TD nekik, míg a Bucsnál ez csak 5-ből 1.A lényeg azonban a győzelem! Elképesztően sokat vártunk erre!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucsnation.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .