Nem szabad lebecsülni a negatív mérlegű Washington-t

Nem szabad lebecsülni a negatív mérlegű Washington-t

Szinte az egész szezon során gyenge NFC Keleti csoportján viccelődtünk de a szabályok szerint mindegyik csoportgyőztes playoff résztvevő lesz függetlenül a mérlegüktől. Idén a Washington Football Team nyerte meg a csoportot és az NFL történetének harmadik csapata lett amelyik negatív mérleggel lett playoff résztvevő.

A 2010-es alapszakaszban a Seatle Seahawks 7-9-es mérleggel az NFL történetének első negatív mérlegű playoff csapata lett. A Wild Card mérkőzésen hazai pályán fogadták a New Orleans Saints csapatát és 41-36-ra legyőzték a Szenteket. A második mérkőzésen viszont kiestek a Bears ellen.

A 2014-es alapszakaszban az NFC Déli csoportját a Carolina Panthers nyerte meg 7-9-1-es mérleggel. Csoportgyőztes lévén hazai pályán fogadta és le is győzte az Arizona Cardinals csapatát. A következő fordulóban viszont kikaptak a Seahawks-tól.

Ma este a Washington hazai fogadja a Tampa Bay Buccaneers csapatát. Most is minden, ahogyan a korábbi mérkőzéseken, a vendégek sikere mellett szól. Ha egy mérkőzésnek ekkora favoritja van akkor általában meglepetés szokott következni.

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .