Nem szabad lebecsülni a Buffalo Bills-t

Nem szabad lebecsülni a Buffalo Bills-t

Este hét óra után kezdetét veszi az idei Wild Card kör. Az első mérkőzésen a csoportgyőztes és második kiemelt Buffalo Bills fogadja a hetedik helyen bejutó Indianapolis Colts csapatát. A favoritnak az otthon játszó, az alapszakaszban 13 győzelemig jutó Bills számít és nem véletlenül.

A három vereségük közül ráadásul csak az egyik volt jelentős. A Tennessee Titans játékosainak koronavírus problémái miatt keddre került a mérkőzésük amin egy jó nagy pofonba sikerült beleszaladniuk. Egy héttel később pedig a regnáló bajnoktól szenvedtek 9 pontos vereséget. Majd a harmadik vereségüket egy utolsó másodperces Hail Mary okozta.

Az alapszakaszban a Bills behozta a franchise rekordot ugyanis a legsikeresebb szezonjukban 13 mérkőzést tudtak megnyerni. Amikor utoljára összejött az alapszakaszbeli 13 győzelem, abban az évben Super Bowl-t játszottak.

Hazai pályán pedig nagyon erősek az idei szezonban. A nyolc mérkőzésből hetet is megnyertek ráadásul mindegyik találkozón minimum 10 pontos különbséggel múlták felül az ellenfelüket. Másfelől viszont a playoffban nem állnak jól, az utolsó 6 mérkőzésüket elvesztették ami a e. leghosszabb sorozat az NFL-ben.

Fotó: billswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .