Nem mindennapi, hogy a mérkőzés piros zászlóval kezdődik

Nem mindennapi, hogy a mérkőzés piros zászlóval kezdődik

Érdekesen indult a múlt hétvégi összecsapás, Green Bay Packers és a Chicago Bears hétvégi mérkőzése. A Packers végezte el a kickoffot de Cordarrelle Patterson visszahordó kicsúszott a pályáról amikor hozzáért a labdához. Vagy egy kicsivel később és ennek a különbségnek nem kis jelentősége van.

A kezdőrágásnak a pályán belülre kell esnie vagy az endzoneban kell elhagynia a pályát. Ha oldalt megy ki az ellenfél a 40 yardos vonaláról indíthatja az első támadósorozatát. Miután a bírók úgy ítélték meg, hogy Patterson lába a pályán kívül volt így a 40 yardosról jöhetett a Bears.

A szabály az, hogyha az elkapó egyik lába pályán kívül van amikor hozzáér a labdához akkor a labda is pályán kívül van. Ez persze nem tetszett a Packers edzői stábjának és repült a piros zászló. Így tulajdonképpen egyetlen másodperc se pörgött le a találkozóból de már bedobták a zászlót. Nem nyerték meg a visszanézést.

Fotó: instagram.com, youtube.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .