Hogyan is áll a Buccaneers az esti mérkőzés előtt?!

Hogyan is áll a Buccaneers az esti mérkőzés előtt?!

Az egyik legnagyobb kérdés volt a hétvégére, hogy az elkapó bevethető lesz-e, vagy sem? Tegnapi napon már edzésgyakorlatokat végzett, státusza kérdéses lesz. Csakúgy, mint LeSean McCoy-é és Carlton Davis-é. Biztosan csak Jeremiah Ledbetter hiányzik majd. Azt tudtuk, hogy White COVID listán van Steve Mclendon-nal egyetemben, Shaq Barrett azonban már nincs.

Nem mondhatni, hogy a Washington az esélyese a mérkőzésnek. Már csak azért sem, mert sérüléssel bajlódik a támadó sorból mindenki, aki kis veszélyt is jelenthetne. Kérdéses így a státusza az irányító Alex Smith-nek, az elkapó Terry McLaurin-nak és a futó Antonio Gibson-nak. A védelmükből ugyancsak kérdéses Kevin Pierre Louis. Thomas Davis viszont nem léphet pályára.Tuti a siker a Bucs számára?

Azért ennyire ne legyünk elbizakodottak! Van három dolog, ami azért nehézzé teszi. Az első, hogy ez egy playoff meccs, amiben a Bucsnak mostanában nem volt sok lehetősége rutint szerezni. Így a Pats csapatát megjárt veteránok tapasztalata az, amivel tompítani lehet ennek az élét. Na persze nem mintha a Washington is állandó résztvevő lett volna mostanság. De ez akkor is playoff meccs, ami kicsit más, mint az alapszakasz.

A második, hogy Ron Rivera, egy korábbi csoportellenfél vezetőedzője volt, jól ismerheti a Martalócok zömét. A rákot is legyőző Rivera valamit nagyon tud. Már a második csapatát vezeti be a playoffba negatív mérleggel. Ha pedig valaki a rosszból is kihozza a jót, az egy rájátszás meccsen sokat érhet.

A harmadik dolog pedig, ha lehet mondani a legveszélyesebb. Nem sok helyen veszélyes az ellenfél, a védőfala viszont brutális. A tegnap említett Tristan Wirfs is nagy erőpróba előtt áll. A Young-Payne-Allen-Sweat négyes, olyan cserékkel kiegészítve, mitn Ryan Kerrigan egészen félelmetes. S nem csak papíron! Jó lenne abszolút mellőzni az 1&10-re futásokat, mert onnan sok jóra nem számíthatunk. A védőfal vonalán ildomos lenne minél gyorsabban átjuttatni a labdát. Ha Evans is bevethető, célpontokban egyébként sem lesz hiány.

Az itt közölt táblázathoz annyi hozzáfűznivaló, hogy az illusztráció csalóka lehet. Mindig a legmagasabban kiemelt fog találkozni a leggyengébbel az idén is. Már csak egyet alszunk, és szombatról vasárnapra ringben a Buccaneers. S már januárt írunk! Furcsa ezt ízlelgetni, de jó íze van.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .