A Bills nyerte a Colts elleni első Wild Card mérkőzést

A Bills nyerte a Colts elleni első Wild Card mérkőzést

Az idei első Wild Card mérkőzés egy végletekig szoros mérkőzést hozott amelyen a hazai pályán játszó Buffalo Bills legyőzte az Indianapolis Colts csapatát. Papíron a hazai csapat volt esélyes de a Colts tényleg az utolsó másodpercig meccsben volt.

Ezzel a Bills 1995 után tudott győzni egy playoff mérkőzésen. Jim Kelly után Josh Allen lett az az irányító aki győzelemre vezette a csapatot. A fiatal irányító ráadásul rendesen kivette a részét a győzelemből, 324 yardot, 2 touchdownt passzolt és 54 yardot, 1 touchdownt futott.

A Bills megnyerte az utolsó hat alapszakasz mérkőzését és a mai győzelemmel együtt már zsinórban 7 győzelemnél tart aminél többet egymást követően még sohasem nyert a Bills. A sikerekben ugyancsak nagy szerepe van Allen-nek mert 2019-től megnyerték mind a 11 mérkőzésüket amelyben az irányító 1 TD-t passzolt és 1 TD-t futott az első félidőben.

Persze a Colts sem adta olcsón a bőrét. Philip Rivers két touchdownt passzolt a mérkőzésen amelyre még nem volt példa korábban a Wild Card fordulóban. Az újonc Jonathan Taylor is hozta a formáját, 78 yardot és 1 TD-t futott a mérkőzésen.

A Bills továbbjutásával még nem lehet tudni, hogy ki lesz a csapat ellenfele a Főcsoport elődöntőben. A Chiefs mint első kiemelt kapja meg a legutolsó kiemeléssel rendelkező csapatot. A Bills Steelers győzelem esetén az Acélgyáriakat kapja, míg Browns győzelem esetén a Titans-Ravens mérkőzés győztesét.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .