A Panthers general manager jelöltjei

A Panthers general manager jelöltjei

 Panthers továbbra is változatos típusú jelöltekkel tárgyal, miközben a negyedik napja keresik azt a személyt, aki a legalkalmasabb a GM posztra.

Csütörtökön a Panthers meghallgatta Brandas Tilist (Kansas City – director of football administration) és Champ Kelly-t (Bears – assistant director of player personnel).

Így most már 11 jelöltnél tartanak, számos különböző típusú jelöltet meghallgatva.

Tilis 2010 óta dolgozik a Super Bowl bajnok csapatnál, míg Kelly, a Kentucky egykori játékosa, karrierjének nagy részét profi játékosmegfigyelőként töltötte, bár egy teremfutball-csapat ügynöke és GM-je is volt.

A Panthers három pályázót hallgatott meg szerdán, egy fiatalabb csoportot, a vezetőedző Matt Rhule partnerét keresve.

Meghallgatták Ed Dodds-ot (Colts – assistant GM), Adam Peterst (49ers – vice president of player personnel) és Ryan Polest (Chiefs – assistant director of player personnel).

Dodds 2017-ben a GM Chris Ballarddal ment Indianapolisba, hosszú idő után hagyta el a Seahawks csapatát. A ligában játékosmegfigyelőként kezdte a Raiders csapatánál, és a liga számos listáján vezető név volt.

Peters valójában Rhule csapatában játszott, amikor a Panthers edzője még pozíciós edző volt az UCLA-nál. Peters a Patriots, a Broncos és a 49ers csapatánál dolgozott, és a Denver alkalmazottja volt a 2015-ös Super Bowl siker során.

Poles NFC-s gyökerekkel rendelkezik, ugyanis a Falcons irányító Matt Ryan számára blokkolt, amikor a Boston College-ben játszott, mielőtt 2009-ben csatlakozott a Chiefs-hez és játékosmegfigyelő lett.

Ez a három jelölt azután jött, hogy kedden további három jelöltet hallgattak meg, Joe Schoent (Bills – GM asszisztens), Monti Ossenfortot (Titans – director of player personnel), és Jeff Irelandot (Saints – GM asszisztens).

Kwesi Adofo-Mensah (Browns – vice president of football operations) és Jerry Reese (korábbi Giants GM) hétfői interjúival együtt rendkívül változatos jelöltlistát állítottak össze.

Eddig hosszú önéletrajzzal és nem mindennapi jelentkezőkkel beszélgettek.

Az 57 éves Reese segített a Giants csapatának megnyerni két Super Bowlt GM-ként, míg a 39 éves Adofo-Mensah a Princeton és a Stanford egyetemen végzett Wall Street-i kereskedő, aki új perspektívát hozhat egy olyan időszakban, amikor a tulajdonos David Tepper a korszerűsítésről beszélt.

A másik két jelöltnek itt vannak kapcsolatai, mivel Ireland a Baylor egykori játékosa volt (bár nem akkor, amikor Matt Rhule volt a vezetőedző), Schoen pedig játékosmegfigyelő gyakornokként kezdte NFL-es karrierjét a Panthers csapatánál, mielőtt elkezdett felfelé lépdelni a ranglétrán.

Az alábbiakban az eddig meginterjúvolt 10 jelölt profilját láthatjátok ábécé sorrendben:

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .