Az elsőkörös irányító aki nem lépett pályára az újonc szezonjában

Az elsőkörös irányító aki nem lépett pályára az újonc szezonjában

A Green Bay Packers nagy meglepetésre, és Aaron Rodgers nagy bánatára, irányítót választott az április Draft első körében. Sokak véleménye szerint ez egy üzenet volt Rodgers-nek. Az első szezon után biztosan nem volt ez több mint egy üzenet mert Love egyetlen snappet sem kapott az alapszakaszban.

Ezzel Jordan Love 2011 után, Jake Locker után, az első irányító aki újonc szezonjában egyetlen másodpercet sem kapott a pályán. A múltban ilyen már 1/1-es irányítóval is előfordult ugyanis Carson Palmer-t az egész újonc szezonjában a padon tartotta a Cincinnati Bengals.

Ráadásul maga Rodgers is a padon kezdte a pályafutását viszont a Sajtfejűek irányítója legalább pályára lépett újoncként. Brett Favre tartalékaként kezdte meg a pályafutását és az első három szezonjában csak 7 mérkőzés és 59 passzkísérlet (35 volt sikeres) jutott neki.

A Packers esetében Love jegelése semmit sem jelent és lehet, hogy a vezetőségnek komoly tervei vannak az irányítóval. Rodgers-t is sokáig jegelték és hosszútávon nagyon bejött a döntésük de mondjuk ez nem jelent garanciát, hogy jelen esetben is működni fog.

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .