Sokaknál kiverte a biztosítékot az Eagles húzása

Sokaknál kiverte a biztosítékot az Eagles húzása

A New York Giants vasárnap este legyőzte a Dallas Cowboys csapatát így csak egy Washington vereség kellett a playoff részvételhez. A Football Team az Eagles ellen játszott az esti műsorsávban és sikerült nyerniük azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az Eagles nem nehezítette meg a dolgukat.

A mérkőzés közben az Eagles vezetőedzője Doug Pederson elkezdte lecserélgetni a játékosait amivel biztosabbá tette csapata vereségét. Ezzel pedig jobb Draft helyhez juttatta a csapatát és ez sokaknak nem tetszett. Győzelem esetén 9., vereség esetén a 6. helyen választanak.

A legtöbb kritikát azért kapta mert lecserélte kezdő irányítóját és Nate Sudfeld-et küldte pályára. Jalen Hurts finoman szólva is gyengén játszott, 20 passzából csak 7 volt sikeres, 72 yardot és 1 interceptiont passzolt. A csapat harmadik számú irányítója sem volt jobb, 32 yardot és 1 interceptiont passzol.

Az Eagles tankolt a jövő évi Draftra ami nem sokaknak nem tetszett. És nem csak a Giants játékosoknak és szurkolóinak. Ezzel Pederson nem szegett meg semmilyen szabályt sem csak egy íratlan szabályt ami szerint a végsőkig küzdenek a csapatok. Ha ebből trend lenne akkor tulajdonképpen onnantól kezdte, hogy egy csapat biztosan elesik a playofftól folyamatosan csak vereségre játszhatna ami igen rosszat tenne a ligának.

Fotó: thescore.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .