Vajon Tom Brady volt a Patriots a rendszere egy személyben?!

Vajon Tom Brady volt a Patriots a rendszere egy személyben?!

A válasz azért nem ennyire egyszerű és véleményem szerint egy szezon után korai lenne véleményt mondani de a számok egyértelműen arra mutatnak, hogy ha nem is egy személyben Ő volt a New England Patriots igen sikeres rendszere de hatalmas része volt a rendszernek.

A távozáskor mindenki arra volt kíváncsi, hogy mire megy Tom Brady és Bill Belichick egymás nélkül. Nos a válasz az, hogy Brady playoff résztvevő a Tampával amely utoljára a 2007-es szezonban jutott be a rájátszásba. A Patriots pedig 2008 után most először maradt le.

Emellett a veterán irányító 40 touchdownt passzolt míg a Patriots idei irányítói kereken 10 db 6 pontost osztottak csak ki. Brady-vel a tavalyihoz képest 4 mérkőzéssel többet míg a Patriots 5 mérkőzéssel kevesebbet nyert. Szóval akkor a Brady faktor 9 mérkőzést jelentene? Vagy csak 5-öt?

Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a legtöbben a Hazafiak közül nem vállalták a játékot a koronavírus miatt. Összesen 8 játékosuk hagyta ki a szezont. És augusztus elején nem egyszerű a piacról szerződtetni egy Dont’a Hightower-t, Marcus Cannon-ot vagy Patrick Chung-ot. Emellett Julian Edelman szinte végig sérült volt és nem volt minőségi elkapójuk.

Szóval az első évet Brady nyerte a Sötét Nagyúr ellen de azért meg kell várni a következő szezont, hogy egyértelműen értékelni lehessen, hogy ki mire mennek a másik nélkül.

Fotó: instagram.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .