Már visszavonult edzővel pótolnák a Jaguars vezetőedzőjét

Már visszavonult edzővel pótolnák a Jaguars vezetőedzőjét

Igazából nem jelentett nagy titkot a szezon folyamán, hogy Doug Marrone napjai meg vannak számlálva a Jacksonville Jaguars csapatának élén és a friss hírek szerint az esti lesz az utolsó mérkőzése a franchise kispadján.

A Colts elleni mérkőzésük igazából tét nélküli mert biztosan a floridai csapaté az első választás és egy győzelemmel csak azt érhetnék el, hogy elütik a csoportrivális Indianapolis Colts csapatát a playofftól.

Marrone távozása annyira biztosnak látszik, hogy a vezetőségnek már jelöltje is van a pótlására. Az elsőszámú kiszemeltjük a Utah, a Florida és az Ohio State már visszavonult mestere Urban Meyer aki az egész pályafutását az NCAA-ben töltötte.

Meyer egy elismert edző az egyetemi ligában és a futball világában. Az NCAA-ben 187-32-es, a Bowl mérkőzéseken 12-3-as mérleggel rendelkezik. A legfőbb probléma vele kapcsolatban az, hogy eddig már háromszor is visszavonult mondván, hogy kiégett. Csapatépítésben viszont jó és Jacksonville-ben pont erre van szükség. Körülbelül annyi érv szól mellett mint mellette.

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .