A visszavonuláson gondolkodik az Eagles védőkoordinátora

A visszavonuláson gondolkodik az Eagles védőkoordinátora

Doug Pederson az egyik eheti interjújában elmondta, hogy a tervei szerint jövőre is visszatér a Philadelphia Eagles vezetőedzői posztjára viszont az egyik kulcsposztot pótolnia kell. Ma kiderült, hogy Jim Schwartz helyére gondolt.

Az 54 éves szakvezető ugyanis elárulta, hogy a visszavonuláson gondolkodik de a következő szezont mindenképpen ki fogja hagyni. Schwartz még érvényes szerződéssel rendelkezik a következő szezonra is de komolyan fontolóra vette, hogy 32 év után felhagy az edzői pályával.

Schwartz 28 éven keresztül dolgozott az NFL-ben és a három évvel ezelőtti Super Bowl győzelem során is a csapat koordinátora volt. A Browns megfigyelője, a Ravens linebacker edzője, a Titans védelmi asszisztense majd linebacker edzője és védelmi koordinátora később a Bills védelmi koordinátora volt.

2009 és 2013 között a Detroit Lions vezetőedzője volt. 29 győzelemmel és 51 vereséggel rendelkezik az alapszakaszban. Egyszer jutott rájátszásba de ott egyből búcsúzniuk kellett a New Orleans Saints elleni mérkőzést követően.

Fotó: prideofdetroit.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .