Újabb sima vereség a Ravens ellen

Újabb sima vereség a Ravens ellen

Nem sikerült javítani a Browns elleni vereség után és ismét egy sima vereséget szenvedtünk el egy másik AFC North csapat, a Baltimore Ravens otthonában.

Egy percig sem volt kérdéses a győzelem sorsa, rögtön hengerelt a Baltimore. Hülyét csináltak az edzői stábunkból és nem lennék meglepve, ha a szezon végén megköszönnénk Jason Garrett munkáját. Összejött az a bravúr, hogy három egymást követő játékban szenvedtünk el egy sacket, ráadásul volt olyan play, ahol két védő is érintetlenül törhetett be a backfieldre.

A futójáték nem működött, ez pedig behatárolta a lehetőségeinket. Két támadónkat tudom kiemelni, mégpedig Sterling Shepardot és Evan Engramet, akik végig keményen odatették magukat és nem lehetett rájuk panasz. Darius Slayton megítélése viszont egyre inkább megy lefelé, pedig korábban neki volt a legjobb chemistry-je Daniel Jones-szal.

A védelmet is egyre jobban kezdik beárazni, ismét hülyét csináltak Patrick Graham elképzeléseiből. Persze nem akarom bántani a defensive coordinatorunkat, hiszen gyenge állománnyal kell felvennie a harcot, de az egysíkú zone defense nem fog sikerre vezetni.

Nincs pass rush-unk és már írtam, hogy ezt nem lehet a sérültekre kenni, alapból nagyon gyenge állománnyal vágtunk neki a szezonnak. A múlt hetit tudom leírni most is. Van fantázia ebben a védelemben, azonban az erősebb ellenfelek meg fogják enni a játékosainkat. Tovább kell építeni ezt a csapatrészt is az offseasonban.

Sajnos bebizonyosodott, hogy semmit sem sikerült előrelépni az elmúlt évek után és ugyanott tartunk, ahol Pat Shurmur irányítása alatt voltunk. A general managerünk, a scoutjaink, az edzői stáb és a játékosok is borzasztó munkát végeznek és egyértelműen a liga alsó harmadához tartozunk. További változtatásokra lesz szükség, hiszen az az ember érzése, hogy semerre sem tartunk.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .