Három mérkőzés következik ma este

Három mérkőzés következik ma este

Perceken belül kezdetét veszi a karácsonyi hármas NFL csomag. Este 7 ótáról a Lions-Buccaneers, 22:30-tól a Cardinals-49ers és hajnali 02:15-től a Raiders-Dolphins mérkőzéseket rendezik az NFL-ben. Szerencsére mindegyik tétmérkőzének mondható ugyanis legalább az egyik csapat még playoff résztvevő lehet.

Az első találkozón a Buccaneers számára a csoport első helye elúszott miután azt ma hajnalban megszerezte a New Orleans Saints. Azonban egy mai győzelemmel bebiztosíthatják a playoff helyüket. A Bucs 2007 óta nem volt playoff résztvevő és ez a 12 éves időszak a második leghosszabb aktív sorozat az NFL-ben.

A második mérkőzés még a Cardinals szempontjából fontos ugyanis az eddigi 8 győzelmüknek köszönhetően az NFC utolsó playoff helyét foglalják el. A saját kezükben van a sorsuk, még a Bears keresztbe tehet nekik, így mindenképpen győzniük kell.

Az utolsó találkozón mindkét csapat érdekelt a playoff szempontjából de a Raiders-nek igazából csak matematikai esélye van. A mai mérkőzés sem nekik áll, a Dolphins az utolsó 10 mérkőzéséből 8-at megnyert. Előzetesen sok pontra lehet számítani mert a Fosztogatók védelme finoman szólva sem áll a helyzet magaslatán. Jelenleg -44-es pontkülönbséggel rendelkeznek.

Fotó: nfl.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .