Nyereményjáték – J.J. Watt figura

Nyereményjáték – J.J. Watt figura

A 10.000 like posztomban megígértem, hogy a jövőben kicsit megváltozik majd az oldal és ehhez igyekszem is tartani magam. A blog.hu oldalról kiválva majd egy éve saját domain alatt fut az oldal WordPress felületen és a posztomban bereklámozott további változtatásokhoz is igyekszem tartani magam.

A feladat azonban nem annyira nem egyszerű miután továbbra is egyedül működtetem az oldalt de mindent megteszek, hogy a lehető legjobban megfeleljek a követőimnek. Miután egymagam végzek minden munkát így több alkalommal is megkapom, hogy késve kerülnek fel a hírek.

Ezzel nem is tudok vitatkozni de ahogyan ígértem kisebb nyereményekkel igyekszem kárpótolni olvasóimat mindezért. Az utóbbi hónapban az oldalon megjelentek hirdetések amelyeket tudom, hogy senki sem szeret de ezek teszik lehetővé a változásokat.

Mostanra értem el arra a szintre, hogy vissza is tudok valamit adni az olvasóknak. Korábban is sorsoltam ajándékokat de terveim szerint mostantól fogva a jövőben minél több nyereményjátékot szeretnék tartani amellyel meg tudom hálálni az olvasóim felém mutatott elkötelezettségét.

Így fest majd az elkészült J.J. Watt figura!

De akkor jöjjön a lényeg és következzen az első nyeremény. Elsőként egy 405 darabból álló J.J. Watt figurát sorsolok ki a posztot megosztó emberek között. Az ajándék mellett a postaköltséggel sem kell foglalkozni (magyarországi címre). A játék feltétele, hogy meg kell osztani a nyereményjáték Facebook posztját. És még van egy apró feltétel. A győztestől egy fotót kérek a megépített J.J. Watt-ról. Csak ennek tudatában “nevezzetek” a játékra. 🙂

Fotó: nflshop.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .