A madarak ellen továbbra sem az Eagles-nek

A madarak ellen továbbra sem az Eagles-nek

A Philadelphia Eagles vasárnap idegenben lépett pályára az Arizona Cardinals otthonában és 33-26-ra vereséget szenvedett. Ha a csapatok nevéből indulunk akkor nem lehet meglepődni az eredményen ugyanis az Eagles az utóbbi időben folyamatosan csak veszít a Madarak ellen.

Ez már a sorozatbeli 6. vereségük volt olyan csapat ellen amelyet elvesztettek olyan csapattal szemben amelyet egy madárról neveztek el. A Falcons, a Ravens, a Cardinals ellen tegnap egy, a Seahawks ellen három mérkőzést veszettek el.

A vereség ellenére viszont egyre biztosabbá válik, hogy Jalen Hurts marad az Eagles kezdője a hátralevő mérkőzéseken. Tegnap már kiszivárogtak ilyen hírek de a tegnap teljesítményével is megalapozta a kezdő posztját.

Hurts tegnap 338 yardot és 3 touchdownt passzolt. Emellett 11 futásból 63 futott yardot és 1 futott TD-t szerzett. Lassan el kezdeniük azon gondolkodni, hogy mitévők legyenek Carson Wentz-mert a szerződése miatt meg van kötve a kezük.

Fotó: bleedinggreennation.com, phillyvoice.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .