Dupla szombati mérkőzéscsomaggal folytatódik a 15. játékhét

Dupla szombati mérkőzéscsomaggal folytatódik a 15. játékhét

Egy mérkőzésen már túl vagyunk a 15. játékhéten ahol a Los Angeles Chargers a hosszabbításban legyőzte a Las Vegas Raiders csapatát és ma este két mérkőzéssel folytatódik a forduló. A Denver Broncos a Buffalo Bills-t míg a Green Bay Packers a Carolina Panthers csapatát fogadja.

A Broncos és a Bills összecsapása este 22:30-kor veszi kezdetét és a vendégek egy győzelemmel bebiztosíthatják a playoff részvételüket. A papírforma is nekik kedvez ugyanis az utolsó 7 találkozójukból hatot megnyertek. Egyedül a 10 játékhéten egy utolsó másodperces Hail Mary TD-vel kaptak ki az elmúlt bő másfél hónapban.

Emellett a vendégek irányító, Josh Allen azon kívül, hogy kitűnően játszik az idei szezonban egyszerűen megállíthatatlan Top védelmek ellen. Idén 5-0-val állnak amikor Top 10 védelem ellen játszottak. Emellett 27.6 pontot szereznek átlagosan mérkőzésként, 1991 óta nem teljesített ilyen jól a csapat.

A Packers és a Panthers összecsapása viszonylag tét nélkülinek mondható mert a hazaiak már playoff résztvevők és a Panthers már lemondott a rájátszásról. De azért nem lesz barátságos találkozó mert a Sajtfejűek még küzdenek a konferencia 1. kiemelési helyéért.

Aaron Rodgers idén már 39 TD passzt osztott ki ami több mint amennyit az összes Panthers QB szerzett a 2019-es szezon kezdete óta. Emellett a sok pont nem kedvez a Panthers-nek mert az idei szezonban 0-9-el állnak amikor az ellenfél minimum 22 pontot szerzett. Ha csak 21 pontot engedtek akkor megnyerték mindegyik mérkőzést.

Ráadásul hazai pályán a Packers védelem nem enged sok pontot az idén mert egyetlen alkalommal sem szereztek ellenük 30 pontot. Emellett a 2019 szezon kezdete óta 13-2-vel állnak hazai pályán ami az elmúlt két szezon legjobb mutatója.

Fotó: youtube.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .