Melyik csapatnak mennyi esélye van a playoffra?!

Melyik csapatnak mennyi esélye van a playoffra?!

Már nagyon közeledik az alapszakasz vége és hétről hétre egyre több csapat mondhat le a januári mérkőzésekről. Jelenleg 24 olyan csapat mondhatja el magáról, hogy még esélye van rájátszással zárni a szezont de természetesen hatalmas különbség mutatkozik abban, hogy mennyi eséllyel pályáznak a playoffra.

A Chiefs és a Saints már biztos playoff résztvevő így ezt a két csapatot igazából ki lehetne venni a szimulációból. A Steelers is szinte páholyból figyelheti az eseményeket azonban annak ellenére, hogy megnyerték az első 11 mérkőzésüket de a Browns miatt még mindig nem tekinthetők biztos rájátszás résztvevőnek.

Lefuttattak 10.000 szimulációt a szezon hátralevő mérkőzéseiről és a legrosszabb helyzetben a Dallas Cowboys csapata van. Amerika Csapatának jelenleg 1.9% esélyt adnak a playoffra. A második legrosszabb helyzetben a csoportjukban szereplő Philadelphia Eagles van.

Érdekes a helyzet ugyanis a szezon előtt is tudtuk, hogy nem lesz túl erős az NFC Keleti csoportja de a csoport élére a Cowboys-t vagy az Eagles-t várták. Ennek ellenére most a nagyon lesajnált New York Giants vezet keleten míg ugyanolyan mérleggel üldözi Őket az a Washington amelynek még neve sincs.

Fotó: instagram.com, nytimes.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .