Segített a stadion felépítésében de most lerombolná

Segített a stadion felépítésében de most lerombolná

Todd Gurley-t a 2015-ös Draft első körében választotta ki a St. Louis Rams így tulajdonképpen kimondható, hogy a running back segített a stadion új stadionjának felépítésében. Illetve a költözés után részt vett a stadion megnyitásán is de most revansot venne.

Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy ha segített a felépítésében akkor miért ne térhetne vissza és próbálhatná meg szétrombolni. Gurley-től az idei szezonban vált meg a Rams, ezután az Atlanta Falcons-hoz szerződött és új csapatával most visszatér a korábbi stadionjába.

A csapatváltás eddig nem jött be a futó számára mert míg korábbi csapata vezeti csoportját és valószínűleg playoff résztvevő lesz addig jelenlegi csapata már elkezdhet felkészülni a következő szezonra.

Ráadásul Gurley számára sem megy igazán a játék. 175 futásból 626 futott yardot és 9 futott touchdownt szerzett. Ez futásonként 3,6 yardos átlagot jelent ami pályafutása második legrosszabb átlaga. Még a Jeff Fisher korszakban, a futó második évében szerepelt gyengébben.

Fotó: twitter.com, cbssports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .