A Bills tovább menetel a csoportgyőzelem felé

A Bills tovább menetel a csoportgyőzelem felé

A Buffalo Bills számára nem okozott problémát a San Francisco 49ers csapata, 34-24-re győzelmet arattak ma hajnalban. Ezzel a Bills tovább menetel a csoportgyőzelem felé és továbbra is a Tom Brady maradt csoport fő esélyese.

Rég nem látott magasságokban van a Bills ugyanis a tegnapi győzelmükkel 9-3-as mérleggel rendelkeznek. Utoljára a 90-es elején tudtak 9 győzelmet szerezni két egymást követő szezonban. Emellett hétfő esti rangadón legutoljára 1995-ben győztek le nem a saját csoportjukban szereplő csapatot.

Josh Allen továbbra is kitűnő formában játszik, 375 yardot és 4 touchdownt passzolt a 49ers ellen. Allen jó teljesítményétől nagyban függ a Bills sikeressége ugyanis az idei szezonban megnyerték mind a 6 mérkőzésüket amikor az irányító átlépte a 300 passzolt yardot.

A Kyle Shanahan 2017-ben kezdődő érában a 49ers 1-4-es mérleggel rendelkezik a hétfő esti mérkőzéseken. A kinevezését megelőző hét szezonban 9-1-es mérleget szereztek a hétfő esti kiemelt műsorsávban.

Emellett Jimmy Garoppolo hiányát is nagyon megérzi a csapat. Amióta megérkezett San Franciscóba 22-8-as mérleget szerzett. A távollétében az összes többi irányítóval csak 6-24-es mérleggel áll a csapat. A 49ers szépen lassan elkezdhetnek felkészülni a következő szezonra míg a Bills egy lépéssel közelebb került hozzá, hogy legyen dolguk januárban.

Fotó: ninersnation.com, wkbw.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .