A Patriots lenullázta a Chargers-t

A Patriots lenullázta a Chargers-t

A New England Patriots számára nagyon nehezen indult be a szezon de a jelek szerint mostanra belejöttek a Hazafiak. Tegnap este a Los Angeles Chargers otthonába látogattak és lenullázták az ellenfelüket, 45-0-ra hozták a mérkőzést.

A Patriots a tavalyi év elejétől harmadik alkalommal nullázta le az ellenfelét. Ezen időszak alatt a többi csapat összesen 4 nullázást tudott bemutatni. A Chargers-el sem fordul elő gyakran, hogy egyetlen pontot sem tudnak felrakni a táblára, az elmúlt 20 évben ez volt a második ilyen mérkőzésük.

Tom Brady távozásával egy teljesen más játékra kellett átállnia a Patiots-nak és a jelenlegi kerettel inkább a földön kell yardokat szerezniük. A tegnapi mérkőzésen a 45 szerzett pontjuk ellenére csak 130 passzolt yarddal zártak. Cam Newton és Jarrett Stidham viszont a kevés yard ellenére 1-1 touchdownt passzolt.

A földön viszont 165 futott yardot szereztek, Damien Harris 80 yarddal zárt és Newton a passzolt touchdownja mellett futott 2 TD-t.

A védelem alaposan odatette magát, 3 alkalommal sackelték Justin Herbert-et, 2 interceptiont szereztek és 9 passzt leütöttek. A Patriots cornerbackje J.C. Jackson már 9 interceptionnél tart aminél többet csak egyszer szerzett Hazafi a Belichick korszakban.

Fotó: patspulpit.com.com, boltbeat.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .