Richard Sherman jövőre valószínűleg nem tér vissza a 49ers-hez

Richard Sherman jövőre valószínűleg nem tér vissza a 49ers-hez

Richard Sherman évekkel ezelőtt a bombaerős Seattle Seahawks védelem egyik kulcsjátékosa volt de két évvel ezelőtt megváltak tőle. Nem állt sokáig csapat nélkül ugyanis az elküldése másnapján rögtön lecsapott rá a San Francisco 49ers.

Hároméves, 39 millió dolláros szerződést kötött a 49ers-el így a szerződése az idei szezon után lejár. Jövő márciusban újra szabadügynök lesz. A jelek szerint pedig ki is fog kerülni a szabadügynökpiacra mert saját elmondása alapján nem fognak hosszabbítani vele.

Az interjújában elmondta, hogy nagyon élvezte a csapatnál eltöltött időt. Minden pillanatát élvezte. Azt szeretné ha még jó pár évig folytatni tudnák a közös munkát de nagyon úgy néz ki, hogy ez nem fog bekövetkezni.

Az idei szezon után nem meglepő a csapat döntése ugyanis Sherman-t csak 2 mérkőzésen tudták pályára küldeni az idei alapszakaszban. A 49ers-nél eltöltött időszaka alatt 95 tacklet, 1 sacket, 4 interceptiont szerzett és 16 passzt védekezett le. Tavaly bekerült a Pro Bowl és az All-Pro második keretébe.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .