Átszúrták a tüdejét de az irányító nem jelenti fel a csapatát

Átszúrták a tüdejét de az irányító nem jelenti fel a csapatát

Pár hónapja egy igen furcsa hír látott napvilágot amikor a Los Angeles Chargers lecserélte a kezdőirányítóját. Tyrod Taylor egyik pillanatról a másikra padra került mert megsérült a mérkőzés előtt de később kiderült, hogy a saját csapatorvosa kilyukasztotta az irányító tüdejét.

Az eset akkor történt amikor fájdalomcsillapítót adtak be neki a bordasérülése miatt. A játékosok szakszervezete is vizsgálni kezdte az esetet és Taylornak joga lett volna feljelenteni a csapatát de ezt végül elutasította az irányító.

Taylor számára nagyon sokba került ez az orvosi “baki” ugyanis az esetet megelőzően a Chargers kezdőirányítója volt. Azóta viszont csak a padon ül mert Justin Herbert olyan szinten teljesít, hogy az Év legjobb újonc támadójátékos díjának fő esélyese.

Az irányítóval tavaly kétéves, 11 millió dolláros szerződést kötött a Chargers így a szezon végén szabadügynök lesz. Herbert formája miatt valószínűleg nem fognak hosszabbítani vele így a jövőbeli érdeklődők miatt is kedvező lehet, hogy most nem jelentette fel a csapatát.

Fotó: twitter.com, clutchpoint.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .