A Seattle szörnyetege lenyomta az előtte választott elkapókat

A Seattle szörnyetege lenyomta az előtte választott elkapókat

Az a tavalyi Scouting Combine után teljesen egyértelmű volt, hogy DK Metcalf fizikailag egy valóságos szörnyeteg de az elkapó idén a futballpályán is bebizonyította, hogy az NFL-ben van a helye. Ráadásul azt is megmutatta, hogy hiba volt olyan későn kiválasztani.

Metcalf-ot a második kör utolsó helyén, azaz a 64. helyen választotta ki a Seahawks. Előtte összesen 8 elkapót választottak ki, többségüket a második körben. Az egyikük ellen ráadásul ellenfélként szerepelt a hétfő esti mérkőzésen.

Ő J. J. Arcega-Whiteside akit a Philadelphia Eagles választott ki az 57. helyen. Az elkapó eddig 12 elkapással, 124 elkapott yarddal és 1 TD-vel rendelkezik a pályafutása során. Metcalf 10 elkapással és 177 yarddal zárta csak az Eagles elleni mérkőzést.

A szörnyeteg az eddigi pályafutása során 1.939 elkapott yardot és 16 elkapott TD-t szerzett. Idén már 1.039 elkapott yardnál tart amivel a szezon legtöbb yardját szerezte Tyreek Hill-t, Travis Kelce-t és DeAndre Hopkins-t megelőzve.

Fotó: cbssports.com, bostonglobe.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .