Kik nem lesznek bevethetők és mit várhatunk hajnali mérkőzéstől

Kik nem lesznek bevethetők és mit várhatunk hajnali mérkőzéstől

Ahogy korábban mi is írtunk róla, Lane Johnson bokáját meg kell műteni, véget ért a szezonja. Hamarosan IR-re fog kerülni, Matt Pryor kezdhet a helyén. Rudy Ford zsinórban a 2., a teljes szezont nézve a 6. meccset hagyja ki. Még szerencse, hogy ezt első sorban csak a Special Team érzi meg.

Jason Peters-nek a lábujja sérült, szombaton csak limitált edzésmunkát végzett. Ha nem tudná vállalni a játékot, akkor Pryor mozogna át RG posztra, ami újonnan Peters helye lett. Ez esetben Pryor helyét Driscoll venné át jobb oldali tackle poszton.

A héten megint bővült az IR lista, méghozzá Sua Opeta nevével, mivel a G hátsérülést szenvedett egy edzésen. A backup szerepköröket ezzel Nate Herbig-nek kéne átvennie, már ha bevethető állapotban van. Ő ezen a héten sem szerepelt a sérülés jelentésekben, de ez az elmúlt két meccs előtt is elmondható volt, mégis inaktív volt a mérkőzéseken, állítólag ujjsérülés miatt.

A Seahawks szintén nélkülözni kényszerül a kezdő jobb oldali tackle-t, Brandon Shell OUT státuszt kapott. Ebből Brandon Graham profitálhat, hiszen vele szemben így Cedric Ogbuehi áll majd fel. Különösebben fontos neveket rajta kívül viszont nem kell nélkülöznie a Seattle-nek.

Korábban még Chris Carson és Shaquill Griffin szereplése is megkérdőjelezhető volt, hiszen nemrég még sérülésekkel bajlódtak, de úgy fest ők játékra készek. Rajtuk kívül Ethan Pocic is felépült, szóval elég sok komoly visszatérője van a Seahawksnak. Ráadásul nekik nem csak szimplán hosszú hetük volt, hiszen bye weekről jönnek.

Idén már játszottunk a Seahawks ellen, januárban. Akkor kikaptunk. Azelőtt majdnem pontosan egy éve játszottunk ellenük, az a meccs szintén Eagles vereséggel zárult. Azelőtt majdnem pontosan 3 éve álltunk fel ellenük, de arról a mérkőzésről is csak egy L-t hoztunk haza.

Pedig az a SB év volt… 2016-ban, 2014-ben és 2011-ben is kikaptunk ellenük. Utoljára 2008-ban, McNabb irányításával sikerült két vállra fektetnünk a Seattle-t. Az elmúlt 12 évben viszont zsinórban 6 vereséget szenvedett el tőlük a Philly.

Most pedig egy kipihent, aránylag egészséges, bitang erős támadósorral felálló csapat ellen játszik az Eagles, akiket leginkább jó passzjátékkal lehetne zavarba hozni.… Az meg nálunk ugye nem nagyon működik.

Szóval most aztán igazán underdog a Philly. Hátha ez segít. Mindenesetre az biztos, hogy nagyon nehéz meccsre kell készülni.

Forrás:

Philadelphia Eagles Hungary

facebook.com/eagleshungary és fanfactory.hu/philadelphia-eagles

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .