Ha nyerni akarsz, nem adsz 17 pontos előnyt Patrick Mahomes-nak

Ha nyerni akarsz, nem adsz 17 pontos előnyt Patrick Mahomes-nak

Az edzői gárda jól bedobta a kanálisba szegény Carlton Davis-t, akiről úgy gondolták valami sejtelmes oknál fogva, hogy készen áll egy az egyben megfogni Tyreek Hill-t. Miközben Bradyék csak nyomozták az eseményeket, a Chiefs már egy mezőnygólt és két touchdownt is maga mögött tudott, teljesen felkészületlenül érkező ellenfelével szemben.

A Chiefs enyhe túlzással már a második negyedben elkezdhette volna a győzelmi formációt, ha Barrett és Gholston nem gondolja úgy, csak el kellene venni azt a fránya labdát Mahomestól. Barrett kiütötte, Gholston összeszedte és végre az offenstől is láthattunk szép megmozdulásokat.

Ezek után Brady kisebb ámokfutásba kezd, aminek két interception az eredménye. Már megint a hosszú passzok… Persze van benne jó is most már, de mit sem ér, ha a következő a védőké. Meg hallok olyanokat a közvetítésben, hogy az nem Brady hibája, ha sisakon dob egy védőt és az arról felpattanót megszerzi az ellenfél. Hát… Én szoktam hinni a szakértőknek, biztosan így van akkor!

Újra van egy jól kinéző drive és 4&3-ra hosszú passz. Amíg a levegőben száll lélegzetet sem veszünk, de ez célba jut.

Visszafújnak egy Bucs interceptiont, hogy állítólag JPP bántotta Mahomest. A fejéhez végül is hozzáért, ha már azt sem szabad… Nem baj Frank Clark ugyanezeket elköveti a túloldalt és annyira jó fej, hogy életben tartja a Bucs támadását. Evans által már csak három van közötte.

A Chiefsnek és Mahomesnak persze nem okoz gondot az óra lefuttatása és a mérkőzés megnyerése. Ismételni tudom magam. Nem értem az edzői gárdánk, milyen elképzeléssel vágott neki ennek a mérkőzésnek. Ha valamit nem akarsz, akkor az éppen az, hogy a Chiefs vezessen ellened. Pláne 17 ponttal.

A Vikings egy ponttal legyűrte végül a Pantherst, így a pihenő utáni egymás elleni derbi nagyjából eldönti a Bucs sorsát. Ha kikap a Vikingstól, nagyjából búcsút mondhat a rájátszásnak, kivéve ha a Cards is elkezd botladozni. Bár a második negyedtől láthattunk bíztató jeleket a csapattól, azért nem vagyok nyugodt.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .