Az Eagles újonc irányítója nagyobb szerepet fog kapni a Seahawks ellen

Az Eagles újonc irányítója nagyobb szerepet fog kapni a Seahawks ellen

A Philadelphia Eagles este a Seattle Seahawks ellen életben tarthatja a playoff reményeit amit kicsit furcsa kimondani november utolsó napján de három győzelemmel és egy döntetlennel is elérhető a csoportelsőség.

A mérleg is jól mutatja, hogy azért nagyon sok probléma van a csapatnál. A gyenge teljesítményüket pedig már szóvá tette a csapat tulajdonosa ami sohasem jelent jót.

Doug Pederson vezetőedző pedig meghúzza azt amit ilyenkor szoktak, vészmegoldáshoz, pontosabban vészirányítóhoz nyúl. Carson Wentz az idei szezon egyik leggyengébben teljesítő irányítója aki már eddig is nagyon sok kritikát kapott.

A hírek szerint az esti mérkőzésen nagyobb szerepet fog kapni az idei második körös választottjuk Jalen Hurts. Eddig 9 mérkőzésen is pályára lépett de csak 2 alkalommal passzolhatott.

Bármilyen kimenetele lesz ennek a kísérletnek egyértelműen jelzi, hogy nagy problémák vannak a csapatnál. Ha nem lesz meg a playoff akkor valószínűleg megköszönik a Super Bowl győztes vezetőedző munkáját.

Fotó: clutchpoints.com, 247sports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .