Majd Mahomes megmutatja Bradynek, hogyan kell távolit dobni!

Majd Mahomes megmutatja Bradynek, hogyan kell távolit dobni!

Ki a jobb irányító? Patrick Mahomes vagy Tom Brady? A fiatal titánnak is feltették ezt a kérdést, ő pedig diplomatikusan körbenyalogatta a “nagy öreg” hiúságát a következő válasszal:”Amikor 2018-ban legyőzött azt mondta, tiszteli a teljesítményemet, jól dolgoztam.

Nagyon menő volt ezt egy olyan játékostól hallani, mint Brady. Ő egy világsztár. Nem tudom, hogy elértem-e már az ő szintjét, de ez nem is számít. Én önmagam akarok lenni, nyerni a meccseket, a többi meg majd jön.

“S hogy Tom Brady mit szól mindehhez? Talán majd fiatal ellenlábasával kezet fog a meccs végén, nem úgy mint Nick Foles-szal, vagy legutóbb Jared Goff-fal. Bár végül is! COVID van, vagy nem?

Minden esetre, ha mégis megtörténne az a kézfogás, a veterán játékos talán kérhetne tanácsot kollégájától, hogyan is vannak azok a passzok 20 yardon túlra?

Brady amúgy 2:1 arányban még vezet Mahomes ellen. 2018-ban kétszer futott össze a Pats és a Chiefs. Mindkettőt jelenlegi irányítónk csapata nyerte. A második összecsapás éppen a konferencia döntő volt. 2019-ben azonban fordult a kocka.

Akkor már a Nagyfőnökök kerekedtek felül. Sajnos azt kell mondjam, most minden esély megvan az egyenlítésre.Már csak azért is, mert amíg a Chiefs háza tájékán mindenki, aki mozgatható hadra is fogható, addig a Bucs közel sem büszkélkedhet ilyen paraméterekkel.

Biztosan kihagyja a meccset Jamel Dean, aki nem tudott kijönni az agyrázkódás protokollból. Mahomes már sandán nézegeti is a rostert, talán Ross Cockrell-re, vagy Ryan Smith-re kell majd játszania? Aztán még Tanner Hudson sincs kész a játékra.

S hát ott van A.Q. Shipley, aki bár beugrott centerbe, egyrészt a teljesítménye sem volt meggyőző, másrészt a jelentések szerint olyan súlyos nyaksérülést szenvedett, hogy feltehetően karrierje is véget ért.

Ha ez nem lenne elég a támadó falnak, kérdéses a játéka még Ali Marpet-nek és Donovan Smith-nek is. Na barátaim? Ki hisz a Bucs sikerében? Én személy szerint jobban örülnék, ha Mahomes még a mérkőzés előtt mondaná el Bradynek, hogyan is kell mélységbe passzolni!

Vagy inkább mégse és haladjunk lassan, hogy Mahomes keveset legyen a pályán? Végül is! Addig sem tud kárt okozni a Bucs védelmében. Mert ha Jared Goff példájából indulunk ki, akkor sajna ez elkerülhetetlen.

S aki Bucs szurkolóként elég mazochista, hogy ezt végig is nézze, annak örömhírem van. Ismét TV-s a meccs! Sört (jó sokat) és papírzsepit (még többet) készítsetek be!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .