BREAKING: Nem maradt irányítója a Broncosnak! Az újonc elkapó fog passzolni!

BREAKING: Nem maradt irányítója a Broncosnak! Az újonc elkapó fog passzolni!

Az idei szezon legfurcsább koronavírusos esete a Denver Broncos-nál történt ugyanis egyetlen aktív irányítója sem maradt. Az esti New Orleans Saints elleni mérkőzésen az újonc elkapó fog irányítani.

Először Jeff Driskel-nek, a csapat tartalék irányítójának lett pozitív a koronavírus tesztje. A pozitív teszt után 10 napig nem játszhat egy játékos.

Driskel kapcsolatba került Drew Lock-al, Brett Rypien-el és a gyakorlócsapatos Blake Bortles-el akik az edzéseken nem viseltek maszkot így tartalék/Covid listára kerültek.

A szabályok miatt a Broncos esélytelen rá, hogy a szabadügynökpiacról találjon magának irányítót mert el kell végezni a kötelezően előírt teszteket így házon belül kell megoldást találni a problémára.

Az első ötlet szerint a running back Royce Freeman lett volna az irányító aki eddig is a vészmegoldás volt. Végül azonban a gyakorlócsapatos elkapó Kendall Hinton mellett döntöttek a Wake Forest-en irányítót játszott.

Hinton az idei Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki. Draftolatlanként a Broncos-hoz került de a keretszűkítéskor megváltak tőle majd szerződtették a gyakorlócsapathoz. Most viszont kezdőirányítóként fog bemutatkozni az NFL-ben.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .