Tom Brady érkezésével Bruce Arians-nak mindent fel kellene adnia, amiben eddig hitt

Tom Brady érkezésével Bruce Arians-nak mindent fel kellene adnia, amiben eddig hitt

A Tampa Bay Buccaneers vezetőedzője Bruce Arians a hosszú passzok és a gyors haladás híve. Ez így volt eddigi állomáshelyein is. Azonban az idei évben Jason Licht jól megfirkálta őt azzal, hogy Tom Brady-nek szerződést adott.

Persze ezzel most nem azt akarom mondani, hogy rossz ez a franchise-nak (legalábbis nagyon rövid távon) hiszen elég ha a táblázatra nézünk. Nem emlékszem mikor álltunk ilyenkor utoljára pozitív mérleggel.

Ugyanakkor ezt a hosszú passzos elgondolást vezetőedzőnknek nagyon gyorsan sutba kell vágni, mert a számok (lenti kép) önmagukért beszélnek. Viszont! Kellene akkor Bradyt támogatandó, egy régihez hasonlító Gronk, jó futójáték és természetesen, hogy a running back-ek ne ejtsék ki örökösen a feléjük szálló passzt. Vagyis!

Van egy rakás elitnek mondott játékosunk, csak a puzzle darabkák valahogy nem illeszkednek. Lehet elfogult vagyok negatív irányba Lichttel kapcsolatban, de ez szerintem GM hiba.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .