BREAKING: A Lions kirúgta Matt Patricia-t és a general managert

BREAKING: A Lions kirúgta Matt Patricia-t és a general managert

A Detroit Lions vezetősége ma este döntött és megköszönte Matt Patricia vezetőedző és Bob Quinn general manager munkáját. Eddig is sok kritika érte a munkájukat de a Hálaadásnapi nagy vereség megpecsételte a sorsukat.

Matt Patricia nagy reményekkel érkezett de a New England Patriots korábbi defensive koordinátorának eredményei eddig messze elmaradtak a várakozásoktól. Tavaly is hajszálon múlt a maradása de tudtuk, hogy egy ilyen szezont már nem fog túlélni.

A szakértők nem várták, hogy a szezon közben felállítják a posztjáról de az élet más forgatókönyvet hozott. Patricia vezetőedzői pályafutása alatt 13-28-1-es mérleget ért el a Lions-al.

A vezetőedzővel együtt távozik a csapattól Bob Quinn general manager is. A GM a vezetőedzőhöz hasonlóan Patriots nevelt volt. 2000-ben csatlakozott a hazafiakhoz és megfigyelői posztokat végig járva igazgató lett az évek alatt. Quinn 2016-ban, két évvel Patricia előtt érkezett Detroitba, 31-43-1-es mérleget ért el a csapat az irányítása alatt.

Fotó: nj.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .