Matt Patricia-ért kirúgták a modern-éra legjobb Lions edzőjét

Matt Patricia-ért kirúgták a modern-éra legjobb Lions edzőjét

Két éve megköszönték Jim Caldwell munkáját és egy új korszakban bízva elküldték a Detroti Lions vezetőedzőjét. Helyére Matt Patricia érkezett nagy reményekkel de a New England Patriots korábbi defensive koordinátorának eredményei eddig messze elmaradnak a várakozásoktól.

Caldwell 4 szezonon keresztül irányította a Lions-t és 36-28-as mérleggel zárt. Kétszer bejutott a rájátszásba de mindegyik alkalommal rögtön a Wild Card körben búcsúztak. 56,3%-ban megnyerte a mérkőzéseit amivel a modern-éra legsikeresebb Lions edzője volt.

Patricia a bemutatkozó interjújában azt mondta, hogy rengeteg munka vár rá de igazság szerint ez még mindig várat magára. A mai napig 13 mérkőzésen győzött a csapata, 27 vereséget szenvedett el és 1 alkalommal döntetlent játszott.

Playoff szereplésről szó sincs az esetében mert mindkét szezonban csoportjának utolsó helyén végzett. Jelenleg 4-6-os mérleggel állnak. 32,1%-ban hozta a mérkőzéseit így egyértelmű visszalépés a vezetőedzőcsere.

Fotó: wxyz.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .