Rövid összefoglaló a vasárnapi játéknapról

Rövid összefoglaló a vasárnapi játéknapról

Többeknek meglepetést okozott, hogy Drew Brees sérülése után Taysom Hill és nem Jameis Winston kezdett a Saints csapatánál. Bár voltak fennakadások, a Szentek így is nagyon simán (24:9) húzták be a meccset.

S ez az Atlanta most nem olyan csapat benyomását keltette, akiket a Bucs ne tudna oda-vissza verni. A Saints csoportgyőzelmét nem érzem veszélyben, a Buccaneersnek a csoport második helye és az ötödik kiemelés lehet a reális cél.

A Panthersnél is kényszerű csere volt irányító poszton és P.J. Walker bár azt nem bizonyította, hogy ő feltétlen NFL szintű irányító, azért csapata lenullázta a teljesen széteső Lionst. 20:0.

A Titans hosszabbításban verte a Ravenst (30:24) akik ismét, a tavalyi évhez hasonlóan nem bírtak Derrick Henry-vel.A Browns is robog a rájátszás felé.

Ezúttal a számomra idén teljesen érthetetlen formát mutató Eagles volt az áldozat. 22:17.

A kis Patriots, születési nevén Texans megverte a nagyot. (27:20) Ha a Pats így folytatja felcserélhet a drafton Trevor Lawrence-ért. Ja persze!

A Jets lenne a csere alany. Kizárt! Jacksonvilleben Jake Luton az újonc irányító teljesen leégette magát.

A Steelers meg veretlen maradt. 27:3.A Redskins (bocsánat!) is elindult a rájátszás felé 3:7-es mérlegével. Tudjátok! Ez az idei NFC East.

Csak megjegyzem, ötödik kiemelésnél a Bucs ezen csoport győztesével játszana a wild card körben. Szóval 20:7 arányban nyertek Alex Smith-ék, a Bengals pedig sérülés miatt elvesztette 1/1-es irányítóját Joe Burrow-t.

Vége a Tua őrületnek! Denverben 20:13-ra zakózott a Dolphins.A Chargers már az első félidőben eldöntötte a komoly kérdéseket. A végeredmény (34:28) kissé csalóka a Jets elleni mérkőzésen.

A Colts is hosszabbításban verte a Packerst. 34:31.

A várt ponttermelés megvolt Las Vegasban. Azonban a vendégként szereplő Chiefs diadalmaskodott 35:31 arányban.

S végül! Számomra a vasárnap legnagyobb meglepetését szolgáltatta, hogy a Cowboys 31:28-ra győzni tudott a Vikings csarnokában.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .