Joe Burrow-t vitte volna a Washington ha bent lent volna a második helyen

Joe Burrow-t vitte volna a Washington ha bent lent volna a második helyen

A szezonnak Dwayne Haskins-el vágott neki a Washington Football Team de a második évében járó irányító már csak a csapat harmadik számú irányítójának számít. Először Kyle Allen-re cserélték le majd a sérülése után Alex Smith kapta meg a karmesteri pálcát.

Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy Haskins az év elején is csak vészmegoldás volt és igazából nem számoltak hosszútávon a tavalyi Draft első körében kiválasztott játékosukkal.

Ezt a feltevést erősíti Ron Rivera vezetőedző legutóbbi nyilatkozata miszerint az április Draft második helyén elvitték Joe Burrow-ot. Persze a Cincinnati Bengals lenyúlta előlük az első helyen.

Rivera állítása szerint fel voltak készülve rá, hogy ha a Bengals Chase Young defensive endet választotta volna az első helyen akkor Ők lecsaptak volna a fiatal irányítóra.

Az eset azért került elő mert a Washington holnap este hazai pályán fogadja a Bengals-t. Mindkét csapat két győzelemmel áll, a Bengals még összehozott egy döntetlent is, azonban a Washington a nagyon gyenge csoportja miatt még bőven esélyes rá, hogy kiharcolja a playoff részvételt. Csak másfél mérkőzés lemaradásra vannak a csaportelső Eagles-től.

Fotó: twitter.com, sortingnews.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .