A Bears szurkolói fel vannak háborodva a Vikings közösségi médiában használt képén

A Bears szurkolói fel vannak háborodva a Vikings közösségi médiában használt képén

A Minnesota Vikings együttese a pályán legyőzte a Chicago Bears együttesét, de a meccs után még bevitt egy gyomrost a szelesvárosiaknak. A Monday Night Football meccs tartogatott némi drámát, de a Vikings és Cousins tett annyit, hogy legyőzze a Foles vezette Bears-t.

Ám a történet itt még nem ért véget. A Vikings közösségi médiás csapata egy olyan képet használt, amin Foles a földön fekszik egy szerelés után. 

Ez felháborította a Bears rajongóit, mert úgy érzik, hogy a Vikings gúnyt űz Foles sérüléséből, aki egy másik szerelés után lent maradt a földön, ráadásul be kellett vinni az öltözőbe. 

Csakhogy a kedves Chicago szurkolók elnézték a képet, erre a Vikings szurkolók hívták fel a figyelmüket. Ugyanis a nevezett képen, ami fentebb látható nem az a szerelés látszik amibe Foles megsérül, hanem egy másik. 

Mindenesetre nem biztos, hogy szerencsés húzás volt azt a képet használni a Vikings közösségi médiás csapatának amit használtak, de ez az ügy a legtöbbek szerint szerint is túl van lihegve.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .