A szurkolók kitalálták hogyan szerezhetnek jobb Draft választást a csapatuknak

A szurkolók kitalálták hogyan szerezhetnek jobb Draft választást a csapatuknak

A nyár végén a Jacksonville Jaguars elcserélte defensive endjét Yannick Ngakoue-t a Minnesota Vikings csapatával. A védőfalembert azóta már tovább is adták a Baltimore Ravens-nek de az eredeti csereüzlet egyik pontját felhasználnák a szurkolók.

A csere egyik pontja szerint a Jaguars-t illeti a Vikings jövő évi ötödik vagy negyedik körös választása. Azt, hogy melyik körös választást kapják meg az dönti el, hogy a védő Pro Bowl kerettag lesz-e.

Így a szurkolók a Reddit-en egy felhívást tettek közzé, hogy szavazzák be Ngakoue-t a Pro Bowl keretbe és így jobb helyen választhat a csapatuk. A hírek szerint sok támogatója lett a kezdeményezésnek sőt más csapatok szurkolóit is sikerült maguk mellé állítani.

A Packers, a Bears és a Lions szurkolói is csatlakoztak a kezdeményezéshez amivel kiszúrhatnak a csoportriválisukkal. Emellett a Saints szurkolóknak is megtetszett az ötlet akik amiatt zabosak, hogy az elmúlt években kétszer is a Vikings búcsúztatta Őket a rájátszásban.

Fotó: clutchpoint.com, espn.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .