A Dolphins 5 mérkőzés után elküldte a tavasszal szerződtetett running backjét

A Dolphins 5 mérkőzés után elküldte a tavasszal szerződtetett running backjét

Jordan Howard nagyon jól kezdte a profi pályafutását de az idő előrehaladtával valami elromlott. A running back az idei szezont a harmadik csapatánál kezdte meg és tegnap megköszönték a szolgálatait.

Howard-ot a 2016-os Draft ötödik körében választotta ki a Bears. Újoncként remekelt, 1.313 futott yardot, 6 futott touchdownt, 298 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t szerzett.

A második szezonjában még mindig jól teljesített, 1.122 futott yardot szerzett de a harmadik szezonjában már “csak” 935 yardot. Az átlagai nagyon visszaestek az idő előrehaladtával, 5,2 yardról 3,7 yardra és elcserélték a Philadelphia Eagles-el.

Tavaly az Eagles játékosaként 525 futott yardot és 6 touchdownt szerzett. Idén kétéves szerződést kötött a Miami Dolphins-al de 5 mérkőzés után tegnap távoznia kellett.

Idén 28 futásból 33 yardot szerzett ami kifejezetten katasztrófális 1,2 yardos átlagnak felel meg. Többségében viszont a gólvonal előtt vetették be mert 4 futott TD-t azért összehozott.

Fotó: twitter.com, thephininsider.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .