Az igazi varázsló Todd Bowles a Buccaneers stábjában

Az igazi varázsló Todd Bowles a Buccaneers stábjában

Ha valakit mindenképpen ki kellene emelni a Bucs edzői stábjából, akkor az egészen egyértelműen a védelmi koordinátorunk lenne. Röpke másfél szezon lefolyása alatt a liga egyik, ha nem a legrosszabb egységéből, az elismerten liga első gárdát tudta összehozni.

Nagy általánosságban működik az irányítókra helyezett nyomás, mely a Bowles féle védelmi rendszerek egyik alap mozgatórúgója. Ezzel párhuzamban most már top 5-ös a Bucs passz elleni védelme is, hatalmasat javulva az elmúlt évekhez képest.

Fenntartva ugyanakkor az addig sem rossz futás elleni védelmet, mely ez időtájt a legkevesebb yardot engedi mérkőzésenként az ellenfeleknek. Így aztán ki is jön a matek.

A Bucs D jelenleg a legjobb a ligában. Minden elismerésünk Todd Bowles-nak! Már csak azért is, mert ha papíron nézzük a védelmekben szereplő neveket, nem biztos, hogy a Bucs névsorára csettintenénk egy nagyot legelőször.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucsnation.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .