Lamar Jackson szerint túlságosan kiszámítható a futójátékuk

Lamar Jackson szerint túlságosan kiszámítható a futójátékuk

Tavaly rengeteg ember rajongott a Baltimore Ravens futójátéka iránt és a csapat támadóegysége megdöntötte a korábbi rekordokat. Minden idők legjobb futóegységét láthattuk tavaly így nagy volt a várakozás az idei szezonban.

Ezzel szemben azonban visszaesett a támadójátékuk. Jelenleg a Ravens csak az 5. helyen áll a futójáték rangsorában illetve csak a 23. támadóegységgel rendelkezik.

A regnáló MVP, Lamar Jackson állítása szerint mindennek az az oka, hogy túlságosan kiszámítható a játékuk. A pályán sokszor hallja, hogy az ellenfél védői egymásnak mondják, hogy futójáték következik és ki mire figyeljen majd oda.

A csapat védelme idén jól teljesít és a tavalyi szezonnal ellentétben a defense hozza a mérkőzéseket. Jackson is messze van a tavalyi formájától, a passzjátéka és a futójátéka is elmarad a tavalyitól. Nagy javulásra lesz szükség a támadóegységtől ha komoly terveket szövögetnek az idei szezonra.

Fotó: baltimoreravens.com, theatletic.co.uk

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .