Alex Smith a Washington kezdője

Alex Smith a Washington kezdője

Majd két évvel a horrorisztikus sérülése után újra kezdő lesz Alex Smith. A Washington Football Team irányítója Kyle Allen bokasérülése után tegnap három negyedet lejátszott a New York Giants ellen elvesztett mérkőzésen.

Már tegnap este kiderült, hogy Allen szezonja véget ért a tegnapi sérülése miatt így Smith lesz a csapat kezdőirányítója. A Washington a Detroit Lions ellen találkozik a hétvégén.

Tegnap nem teljesített rosszul a veterán irányító de a labdára sokkal jobban kell majd vigyáznia. 32 passzából 24 volt sikeres, 325 yardot és 1 touchdowt passzolt viszont három alkalommal is eladta a labdát.

Allen biztosan nem a jövő és a csapat már harmadik számú irányítónak száműzte a tavalyi elsőkörös választottját Dwayne Haskins-t. Mivel egyikük sem váltotta meg a világot így Smith megalapozhatja a helyét.

Másfelől viszont még kétéves szerződése van amely szerint 23.3 és 25.3 milliót foglal el a fizetési sapkából. Az elküldése után 14.7 és 21 millió dollárt tudnának felszabadítani így csak akkor maradhat a csapatnál ha minden kétséget kizáróan Őt szánják a kezdőirányítónak.

Fotó: wjla.com, touchdownwire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .