A Saints simán verte a Buccaneers-t

A Saints simán verte a Buccaneers-t

Nem véletlen volt a Giants elleni vergődés. Valahol az ember, a Bucs szurkoló el akarta azt hinni, hogy a múlt heti mérkőzés tompa játéka azért volt, mert lélekben már a Saints ellen készültek és csak túl akartak lenni azon a meccsen.

Most már tudom, tudjuk, hogy ez nem így van. A Saints olyan szinten semmisítette meg a Buccaneerst, hogy arra nincsenek szavak. Nem volt dolog, csapategység, amiben akár csak elfogadható szintről beszélhetnénk tampai oldalon.

Tom Brady három interceptionnel a labdaszóró Winstont idézte. De nem kapott segítséget a faltól és úgy egyébként társaitól sem. Meg nem értési hibák zöme tarkította ezt a meccset a Kalózok részéről.

Mint ha fel sem készültek volna rá! 5 yardot futott összesen a Bucs? Én értem, hogy a mai fociban nem ez határozza meg a meccseket. De nézze csak meg bárki! Azok a csapatok, akik a végelszámolásnál ott szoktak lenni, igenis tudnak futni! Komolyan! Ilyenkor mindig elmegy az ember kedve az egésztől.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: foxnews.com, cbssports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .