10 sérülés, 72 kihagyott mérkőzés után volt visszatérés a védő számára

10 sérülés, 72 kihagyott mérkőzés után volt visszatérés a védő számára

Jason Verrett a San Diego Chargers elsőkörös választottja volt a 2014-es Drafton de a sérülések miatt nem tudta megmutatni, hogy mit is tud letenni a pályára. Amin keresztülment az sok játékos pályafutását ketté törte volna de a cornerback felállt mindezek után.

A kezdet sem volt egyszerű mert újoncként csak 6 mérkőzésen tudott pályára lépni. A második szezonjában 14 mérkőzés jutott neki és akkor még nem is sejtettük, hogy ez volt pályafutása legjobb szezonja.

A következő két szezonban összesen csak 5 mérkőzésen tudott játszani majd az ötödik, utolsó Chargers-es szezonját teljes egészében kihagyta. Tavaly egyéves szerződést kötött a 49ers-el de egy mérkőzés után megsérült a bokája és sérültlistára került.

Idén újabb egyéves szerződést kapott a 49ers-el és szerencsére eddig elkerülték a sérülések. 7 mérkőzésen 24 tacklet, 1 interceptiont szerzett és 3 passzt védekezett le. Remélhetőleg nem jön közbe már semmi és végre sérülésmentesen le tud hozni egy szezont.

Fotó: 49ers.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .