Aaron Rodgers régen megmondta, a 49ers bánni fogja a döntését

Aaron Rodgers régen megmondta, a 49ers bánni fogja a döntését

Aaron Rodgers és a Green Bay Packers tegnap hajnalban bedarálta a sérülések által tizedelt San Francisco 49ers csapatát. Ezzel az irányító megmutatta, hogy még mindig emlékszik a Draft mellőzöttségére.

2005-ben Rodgers nagyon szeretett volna a 49ers játékosa lenni de az 1/1-es helyen Alex Smith-t választották. Rodgers-nek a 24. helyig kellett várnia , hogy kiválassza a Packers.

Rodgers-t nagyon zavarta, hogy nem a 49ers játékosa lett mivel a környékről származik. A Draft interjúban megkérdezték tőle, mennyire csalódott, hogy a nem a 49ers választotta. Azt válaszolta, hogy nem annyira mint amennyire a 49ers lesz csalódott.

Rodgers azonban az eddigi pályafutása alatt negatív rekorddal rendelkezik a 49ers ellen. A mostani győzelemmel együtt is csak 5-6-os összesített mérlege van.

Még a John Harbaugh vezette 49ers ellen volt a leggyengébb, 0-3-as mutatót hozott össze. A tavalyi szezonban is kétszer kikaptak így biztosan jól esett neki a mostani visszavágó.

Fotó: bleacherreport.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .