Daniel Jones a Giants legjobb futója

Daniel Jones a Giants legjobb futója

Na ezt láttuk nem olyan rég! Pedig nincs Saquon Barkley és ha a statisztikai adatokat nézzük, akkor a fenti állítás tény. Ugyanakkor a múltkori TNF-en azt is megfigyelhettük, a MetLife Stadium Sam Darnold által már látott szellemei nem engedik a futott touchdown szerzésben a Giants irányítóját.

Bocsássa meg mindenki, de vicces látvány volt a magától orra bukó Jones!Mindegy is, mert meglepő lenne, ha a liga legjobb futás elleni védelme pont Daniel Jones ellen hasalna el.

A hétfő éjszakai mérkőzés egyértelmű esélyese a Buccaneers. Már csak azért is, mert az egy héttel korábbi ellenfélhez hasonlóan a Giants támadófalának is végig kellett élnie a COVID megpróbáltatást.

Will Hernandez-nél lett pozitív a teszt, mely miatt egységének többi tagja is kénytelen volt edzést kihagyni. Ugyanakkor a hét második felére elhárult a Giants ezen problémája.

Mindössze Devonta Freeman (RB) és Adrian Colbert (DB) fog tőlük hiányozni és C.J. Board (WR) játéka kérdéses. A Buccaneers egyedül Chris Godwin-t kényszerül nélkülözni. A Bucs tehát újra fő műsoridőben és azt hiszem okkal reménykedhetünk az újabb sikerben!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .