Tom Brady október hónap legjobb játékosa

Tom Brady október hónap legjobb játékosa

Újra életre hívjuk ezt a rovatot, az ezentúl megjelenő mérkőzés Martalóca rovat mellett. Már csak annak az apropóján is, hogy Tom Brady október hónap legjobb támadójának lett megválasztva az NFC-ben.

Nem untatnék itt senkit statisztikai adatokkal, csupán eggyel. Egy olyannal amitől könnybe lábadt szemmel figyelünk itt, mi rossz időkhöz szokott Bucs szurkolók.

5:2-vel áll a csapatunk és ha azt veszem, hogy a Giants a következő megmérettetés ( már ha nem napolják el a meccset, a new york-i csapatnál ugyanis a jelek szerint felütötte a fejét a COVID) lehet ez könnyen 6:2 is. S itt jön az, hogy tényleg nem mindegy ebben a sportban egy csapatnak ki az irányítója.

Mert ez a Bucs semmivel sem erősebb, mint az előző évben, sőt az előző évekről is beszélhetünk. Mégis, most valahogy Tom Brady-vel megy a szekér. Bevallom a leigazolásakor én is a károgók közé tartoztam gondolván, mások levetett ruháját öltjük magunkra Bradyvel.

Be kell látnom, ezek a vén csontok még mindig helyt tudnak állni a ligában. Persze ettől még lehet, hogy nem lesz meg a hőn áhított rájátszás (bár most már egyre inkább elhisszük) azt nem tudjuk elvitatni, a 12-es valami új színt hozott ehhez a franchise-hoz.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .