J.J. Watt-ot eltradelheti a Texans

J.J. Watt-ot eltradelheti a Texans

Ha bekövetkezik akkor egyértelműen az év legnagyobb szenzációját jelentené. Egyes hírek szerint ugyanis a Houston Texans vezetősége komolyan fontolóra vette, hogy elcseréli legjobb védőjét J.J. Watt-ot.

Watt idén láthatóan nem érzi jól magát Houston-ban. A legutóbbi nyilatkozatában mutatott flegmasága is ezt tükrözi illetve Ő volt egyik első játékos aki szembement a korábbi vezetőedzővel Bill O’Brien-el.

Másfelől a Texans eddig egyetlen győzelmet szerzett az idei szezonban így 1-6-os mérleggel állnak. Mondhatnánk, hogy a rossz szereplés után legalább majd a Drafton megerősítik, újjá alakítják a keretüket de ez sem igaz.

Steelers mezben sem festene rosszul!

A tavalyi Laremy Tunsil trade miatt ugyanis a Miami Dolphins birtokolja a jövő évi első és második körös választásukat. J.J Watt hiába vált a csapat ikonikus alakjává könnyen lehet, hogy feláldozhatóvá válik.

A jelenleg 31 éves Watt még “szép pénzt” ér a piacon és a defensive endet megszerző csapat sem járna rosszul. Egyedül az utóbbi években elszenvedett sok sérülése miatt csökkenhet az értéke.

De jól mutatna Seahawks játékosként is! (erre viszont a mai Carlos Dunlap trade miatt még kevesebb esély van)

Fotó: twitter.com, espn.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .