A Patriots-nál Stephon Gilmore elcserélésén dolgoznak

A Patriots-nál Stephon Gilmore elcserélésén dolgoznak

A hírek szerint a New England Patriots vezetősége a rossz szezonkezdet után a csapat átalakításán kezd gondolkodni. Beszámolók szerint a vezetőség több csapattal is kapcsolatba lépett Stephon Gilmore elcserélése ügyében.

Gilmore tavaly megkapta a liga legjobb védőjátékosának járó elismerést de a dolgok gyorsan változnak. Már nyáron is meghallgattak pár csapatot de akkor még maradt a cornerback.

Most viszont egyre több jel mutat abba az irányba, hogy a trade határidő lejártáig csapatot vált a védő. Ez annyira nem meglepő mert a csapattal együtt az Ő teljesítménye is visszaesett. Hat mérkőzésen 17 tacklet és 2 intercetiont szerzett.

A 30 éves védő az idei teljesítménye ellenére is még sokat ér a piacon, egy elsőkörös választást még simán megér. Az interneten már beindultak a találgatások, hogy melyik csapat lehet trade partner és legtöbb helyen a Chicago Bears csapatát emlegetik. Majd kiderül…

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .