Nagy gödörben a Patriots, 18 éve nem buktak el zsinórban 3 mérkőzést

Nagy gödörben a Patriots, 18 éve nem buktak el zsinórban 3 mérkőzést

A New England Patriots csapata mélypontra került miután 18 éve nem látott dolog történt az együttessel. A Hazafiak zsinórban három mérkőzést vesztettek el és erre 2002-ben volt utoljára példa.

Persze nincsenek egyszerű helyzetben mert két évtized után távozott Tom Brady de itt nem csak az irányító távozásáról van szó. A koronavírus járvány okozta “szezon lemondások” Őket érintették a legrosszabbul mert 8 játékosuk döntött a szezon kihagyása mellett.

A csapat mellett Cam Newton is mélyponton van. A tegnapi találkozón a harmadik interceptionje után lecserélték Jarrett Stidham-re. Mára kiderült, hogy a csere csak a tegnapi mérkőzésre szólt, a következő találkozón ismét Newton áll fel a center mögé.

A következő mérkőzés sem lesz egyszerű mert a csoportjukat jelenleg vezető Buffalo Bills csapatához látogatnak. Utána viszont egy kötelező győzelem következik a New York Jets ellen. Miután 2-4-es mérleggel állnak a Bills elleni győzelem is kötelező ha komolyan számolnak még a szezon végi playoff szerepléssel.

Fotó: nfl.com, bostonglobe.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .