A Steelers a liga egyetlen veretlen csapata

A Steelers a liga egyetlen veretlen csapata

A hetedik játékhétnek három csapat vágott neki veretlenül de mára csak egyetlen együttes mondhatja el, hogy még nem talált legyőzőre. A Tennessee Titans és a Seattle Seahawks elbukott így már csak a Pittsburgh Steelers veretlen.

Miután a Titans a Steelers ellen játszott így biztos volt, hogy minimum egy csapat ki fog esni a veretlenek táborából. A Steelers a félidőben már 17 ponttal vezetett és egy második félidei jó teljesítménnyel felzárkózott a Titans de egy mezőnygóllal végül az Acélgyáriak nyertek.

A Seahawks az Arizona Cardinals otthonában lépett pályára és nagy küzdelem után egy hosszabbításbéli mezőnygóllal vesztettek. Nem hoz nekik szerencsét a Glendale-i Phoenix Stadium mert most is, ahogyan a Patriots elleni Super Bowl-t 10 pontos félidei vezetősről vesztették el.

Ahogyan korábban már említettem, amikor két minimum 5 győzelemmel rendelkező veretlen csapat csapott össze, akkor a győztes Super Bowl-t játszott. Emellett szól, hogy a szezonok többségében Super Bowl résztvevő az utolsó veretlen gárda. Így a Steelers a legnagyobb favorit rá, hogy az AFC bajnokaként döntőt játsszon.

Fotó: nfl.com, yahoo.sports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .