Ismerd meg az ellenfelet: New Orleans Saints

Ismerd meg az ellenfelet: New Orleans Saints

A Saints (3–2) a pihenőhét után fogadja a 7. héten a Panthers (3-3) csapatát. A New Orleans győzelemmel kezdte a szezont a Buccaneers ellen, majd két vereség következett a Raiders és a Packers ellen. Ezután a Saint szoros győzelmekkel javított a Lions és a Chargers ellen.

A Saints, amely három egymást követő alkalommal volt az NFL South bajnoka, nem kezdett 3-3-mal vagy még rosszabb mutatóval, mióta 2016-ban 2-4-gyel indították a szezont.

Teddy kapcsolata

Az elmúlt két szezonban Drew Brees tartalékaként az irányító Teddy Bridgewater kezdőként 5-1-es mutatóval rendelkezett, az egyetlen veresége pont a Panthers elleni meccs a 2018-as szezonzárón. Bridgewater az előző szezon közepén elért öt győzelme során átlagosan 153.8 passzolt yardot és 1.8 passzolt touchdownt ért el (ezzel szemben az idei szezonban 279.3 passzolt yardja és 1.0 passzolt touchdownja van meccsenként).

Nem Bridgewater lesz az egyetlen Panther, aki visszatér a Superdome-ba. A cornerback Eli Apple az elmúlt két szezonban szintén a New Orleans csapatában játszott, a támadó koordinátor Joe Brady pedig támadó asszisztens volt 2017-18 között.

A Saints offense még mindig erős

A New Orleans csapatától megszoktuk a jó támadó teljesítményt, és bár az idei yard eredményük nem kiugró, a Saints még mindig rengeteg pontot szerez. A yardok tekintetében a 12. (378.4), a passzolt yardok tekintetében a 12. (263.4), de a szerzett pontok tekintetében az 5. (30.6) helyen állnak.

Emellett a New Orleans a 4. a 3rd down (48.5%), és a 11. a red zone (66.7%) mutatót tekintve.

A futó Alvin Kamara a második az NFL-ben 676 scrimmage yarddal, és összesen hét touchdownt szerezve holtversenyben ligaelső. A 2017-es ligába érkezése óta Kamara az első négy helyen áll a scrimmage yardok, a futóként szerzett elkapott yardok és az összes touchdownok számát tekintve.

A red zone és a 3rd down

A Panthers a red zone-ban küzdött a first downokért, a 28. helyen állnak, míg a red zone lehetőségeiknek mindössze 47.8%-át váltották touchdownra.

De a Saints védelme is szenved ezeken a területeken.

A New Orleans a 31. a red zone védekezést (85.0%), és a 26. (48.6%) a 3rd down védekezést tekintve.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .